Værdier og tilbud

ANETTE, 56 ÅR

“Sport, hm jeg har altid været aktiv og kunnet lide at steppe, løbe, gå ture etc. havde fået et godt råd om hurtigt at melde mig til krop og kræft. Hvor var det godt. Kom med lige da jeg blev udskrevet fra hospitalet med min byld.

Jeg nød at komme der og fik nogen dejlige bekendtskaber, deriblandt smukke dejlige Nadia, der har fået mig i gang med denne “dagbog”

Det hjalp på min energi, mit humør og min søvn.

Gennem dem tog jeg også på en uges aktiv ferie på La santa. Mod nye ressourcer hedder det, og det er bare så fantastisk. En masse dejlige, aktive fantastiske mennesker. Unge som ældre, men alle med en diagnose, men også med gåpåmod og en attitude, der passer mig så godt. Yes bliver helt glad, når jeg tænker på den ferie. Respekt til de gode mennesker der arranger den uge.”

Skriv et svar