DISKRET OG PERSONLIGT HJEMMEBESØG

BLIV KLÆDT PÅ TIL ET LIV EFTER BRYSTKRÆFT

30 MIN AFKLARENDE FORSAMTALE

Sammen sætter vi en dato for et afklarende telefonmøde. Her taler vi om løst og fast, diagnose, forløb og fremtid. Vi taler om dine ønsker og behov, kropsmål og hvor i processen DU er. Dette giver mig et indblik i hvad du har brug for og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Hvis du har brug for hjælp til bevilling eller kontakt til kommunen, vil vi drøfte dette i denne samtale.

3 TIMERS HJEMMEBESØG

Jeg besøger dig i dit hjem, hvor du kan slappe af og modtage viden og sparring på de bedste vilkår. Jeg vil sørge for at vi kommer rundt om alle de relevante emner og tilrettelægge dagen til netop DIG. Vi kommer til at tale om ressourcer og netværk, jeg vil rådgive dig indenfor den verden du nu træder ind i og vi vil komme rundt om mange vigtige og personlige emner. Jeg vil vejlede dig og hjælpe dig med at finde netop de BH’er der passer til din krop.

PERSONLIGT UDVALGT LINGERI

Ved vores afklarende telefonmøde, har vi talt om hvilket lingeri du ønsker og hvad dine behov er. Jeg vil bestille et lille udvalg af BH’er hjem i din størrelse og tilpasse 2 BH uden beregning. Vi vil sammen gennemgå de nyeste BH kataloger, så du er bevidst om hvilke produkter der er på market, priser og du vil et indblik i hvilke butikker der udbyder protese BH’er og brystproteser.

NETVÆRK & RESSOURCE SAMTALE

Hvor finder du din styrke, hvad er dit værdisæt og hvem kan støtte dig, nu, imorgen, til kemo, stråler eller gennem andre svære udfordringer du kan møde i denne tid.

Hvordan deler du hjælpen ud, hvem kan tilbyde hvad og hvor meget og hvad er dit behov samt hvordan kommunikere du med dit netværk,

RÅDGIVNING

Sammen kortlægger vi forløbet, indtil nu og hvordan du ønsker det i fremtiden. Vi taler om kemo, stråler, operation og hvordan du bedst kommer igennem denne tid, på dine primisser. Vi taler om hvilke behov og udfordringer du vil møde på din vej, hvilke tilbud samfundet stiler til rådighed og hvad du har krav på som borger med en brystkræftdiagnose.

OPFØLGNING

I ugerne efter dit personlige hjemmebesøg, aftaler vi et 30 min. langt telefonmøde hvor vi taler om hvordan det er gået siden sidst.

Måske er der opstået nye tanker, behov eller spørgsmål som jeg kan være behjælpelig med.

Pris: 21.195,-

Prisen inkludere:

Afklarende forsamtale, personligt hjemmebesøg, personlig tilpasning med nøje udvalgte produkter, 2 BH’er, rådgivning og opfølgende samtale.

Skriv en besked til os og vi vender tilbage idag.