Føl dig som kvinde

Hos CPH Femme kan du føle dig som kvinde, uanset om du har mødt sygdom såsom brystkræft, underlivskræft, stomi eller haft andre udfordringer i livet.

Hos CPH Femme fokuserer vi på kvalitet, feminitet og funktionalitet uanset om det drejer sig om kompression, brystproteser eller protese bh’er. Vi ønsker at komme hele vejen rundt og se, hvor den enkelte kvinde står i livet og tilbyde de kompressionsprodukter, brystproteser og lingeri som passer til netop dig og det liv du har på nuværende tidspunkt.

For at imødekomme dette, har vi valgt de bedste leverandører på markedet og kan tilbyde produkter som brystproteser, protesebh’er, kompressionsprodukter med og uden bevilling, intime produkter og meget andet.

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører bl.a. Silima, Anita, Amoena, ZENZ, Sanzi Beauty, Yes og mange andre.

Et hus af velvære

CPH Femme er et hus af velvære, kvalitet og hyggelige omgivelser beliggende i House of Melchioersen som selv producerer Danmarks reneste hudplejeserie.

Vi fokuserer ikke på sygdom eller kræft, men har skabt et miljø, hvor vi i samarbejde kan fokusere på, hvordan vi kan gøre den nuværende situation bedre og til at holde ud, specielt hvis du er ramt af brystkræft, lymfødem, stomi osv.

Med Nadia Rydings erfaringer som sygeplejerske og egne erfaringer som tidligere brystkræftpatient, vil Nadia imødekomme lymfødem- og brystkræftspatienter således, at de kan gå hjem med en følelse af lettelse, ro og være fortrøstningsfulde i, at der findes produkter som både er funktionelle og feminine på samme tid. Vi glæder os til at tage imod dig her hos CPH Femme.

Læs mere om faciliteterne

Nadia Ryding

”Da jeg selv var brystkræftpatient, 32 og mor til 2 små drenge, manglede jeg et sted som CPH Femme at kunne gå til. Jeg havde brug for at føle mig som kvinde i et miljø, der på ingen måde minder om sygdom eller hospital. Jeg følte, at jeg havde brugt al for lang tid i det regi og at toget havde kørt der ud af alt for længe med hensyn til operation, behandling og hospitalsbesøg.

Nu handlede det om mig og mine behov, hvor jeg reelt gerne ville føle, at jeg havde et valg med hensyn til produkter som kompressionsbehandling, BH’er osv.
Som lymfødempatient, 32 år, kvinde ville jeg ønske at jeg kunne sidde i lokaler med lysekroner i loftet, te på guldkanden og føle mig som den feminine kvinde jeg er, både før og efter at jeg havde fået mit kompressionsærme.

Jeg ønsker derfor at skabe et forum for alle kvinder, kvinden, dig – så du kan føle dig set på alle barometer på trods af, at du står i den mest sårbare periode i dit liv.”

Jeg glæder mig til at møde dig hos CPH Femme

Kh. Nadia