Mest effektive behandlingsform

Hos CPH Femme udøver vi øre akupunktur fordi at akupunktur er den mest effektive alternative behandlingsform i vesten. Øre akupunktur kan afhjælpe mange psykiske og fysiologiske problematikker såsom kemokvalme, hedeture, afhængighed, stress, angst, indre uro og andre ubalancer.

Akupunktur bliver i Danmark brugt både på fødegangen, psykiatrien og på alm. hospitals afdelinger og mange med afhængigheds problematikker som føde, alkohol, rygning, stoffer eller andet, benytter øre akupunktur til at komme deres ubalancer til livs.

Hos CPH Femme har vi et holistisk syn på behandlingen og ser hele mennesket. Vi optager journal, taler og lytter og symptombehandler ikke kun, men også på de ubalancer vi finder under journal samtalen.

Vi anbefaler at du kommer minimum 3 gange, idet vi bygger en behandling op som kræver tid og toldmodighed. Langt de fleste vil opleve en virkning allerede når de går fra kliniken.

Hjælp til selvhjælp

Nadia Ryding sætter særligt fokus på at give kunden redskaber med hjem .

Akupress er små neutrale plastre med en lille magnetkugle som du som kunde selv kan aktivere. der hjemme. Det giver dig mulighed for at interagere aktivt i din behandling når du forlader klinikken og styrker dig der hjemme eller på job, i de svære situationer.

Vi fokuserer på at afhjælpe afhængighed, sygdom, kræft, kvalme smerter angst, uro, PTSD, menupause og andre ubalancer som vi kan afhjælpe dig med. Vi har skabt et miljø hvor du kan slapper af og nyder roen i selskab med Nadia Ryding som har erfaringer som sygeplejerske og egne erfaringer som tidligere brystkræftpatient.

Klinik i København V.

Nadia Ryding behandler i sin klinik på Gyldenløvesgade 25, 1600 København V. lige ved søerne. Det tager 7 min at gå fra Vesterport og Forum station, og du finder klinikken lige overfor Dannerkirken, i et butiks fællesskabet og holistisk hudklinik, House Of Melchiorsen.

BOOK TID PRISER

Kontakt os hvis du vil vide mere

Vi vil meget gerne kontaktes hvis du har nogen spørgsmål og hvordan vi kan hjælpe dig med akupunkturen.

Ring eller SMS på tlf.: 25 31 74 47

Mail.: nadia@cphfemme.com

Bestil tid HER

Åbningstider:

  • Mandag kl 7-19
  • Tirsdag kl 9-15
  • Onsdag kl 7-17.30
  • Torsdag kl 7-15
  • Fredag kl 9-15

Vi glæder os til at tage imod dig her hos Akupunktur Nadia Ryding.

Jeg er meget mindre sulten

Jeg har været 2 gange hos Nadia og jeg er mindre sulten end jeg plejer. Ud over det, så har det virket med de redskaber jeg har fået med hjem, så jeg selv kan aktiverer punkterne når jeg sidder i sofaen om aften og MÅ HAVE søde sager. Tusind tak….”

Birgit, 55 år

Jeg kan bedre styre min angst

Jeg er tit angst når jeg skal på hospitalet til kontrol og blodprøver. Gennem samatale og akupunktur med Nadia Ryding, har jeg fundet en anden ro og det tager ikke længere så meget på mine kræfter at skulle på sygehuset” 

Annette, 48 år

Jeg har fundet min indre ro igen

“Jeg vil gerne sige tak til Nadia Ryding, der har hjulpet mig med at finde min indre ro igen. Via øre akupunktur og samtale med Nadia Ryding, har jeg efter et langt forløb med brystkræft, fundet en ro inden i mig selv som jeg ikke har mørket længe. ” 

Kirsten, 65 år

AFHÆNGIGHED/RYGESTOP

 

Ønsker du at komme af med din afhængighed uanset om det er cigaretter, alkohol, sukker, eller andre former for afhængighed, så kan vi hjælpe dig med akupunktur.

 

Du får akupress plaster med hjem som du selv skal aktivere mellem behandlingerne når du føler trang til en cigaretter, sukker, alkohol eller andre former for afhængighed.

LÆS MERE HER

STRESS

 

Er du ramt af stress.

Vi kan hjælpe dig til at finde den indre ro, genfinde dit JEG og styrke dine egne kompetencer og tilliden til dig selv.

 

Du får akupress plaster med hjem som du selv aktiverer mellem behandlingerne når du føler at du er ved at blive stresset eller du “mister”dig selv i travlheden.

 

APPETIT REGULERING

 

Vil du tabe dig og komme af med din afhængighed for søde fødevare og drikke, så kan vi hjælpe dig.

 

Du får akupress plaster med hjem som du selv aktiverer mellem behandlingerne når du føler trangen til sødt eller til mad/drikke udover de normale måltider.

TRIST, MODLØS, ANGST & URO

Oplever du modløshed, angst eller indre uro og har svært ved at finde dig selv, så kan vi hjælpe til at genskabe balance og styrke dig ved hjælp af øre akupunktur.

 

Du får akupress plaster med hjem som du slev aktiverer mellem behandlingerne når du har brug for styrke og hjælp til at komme gennem dagen

Tilmeld dig vores kundeklub

Få adgang til lidt ekstra. Som medlem af kundeklubben får du adgang til en lang række fordele.

Du bliver inviteret til events, temaaftener, du får særlige rabatter og tilbud og får ny relevant viden og information.

    Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, får du 100 kr i rabat på køb af klippekort til akupunktur behandling. Du modtager din rabatkode i din velkomstmail.

    CPH Femme udleverer, udlejer eller sælger aldrig kundens personlige oplysninger til tredjepart. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet via et link i nyhedsbrevet.