Lene 32 år – Brystkræftambassadør

Mød Lene – Cph Femme brystkræft ambassadør

Jeg hedder Lena og er 32 år. Jeg er gift med manden i mit liv og sammen har vi to børn, en dreng på 8 år og en pige på 4 år. Vores søn har været alvorligt syg siden han var 5 år, han har været igennem 7 hjeneoperationner og hans hjerne har taget skade. Det her kommer ikke til at handle om ham, men jeg syntes det er vigtigt at få det med, da det er en vigtig del af mit liv og det har også haft stor indvirkning på mit kræftforløb.

Jeg er uddannet sygeplejerske og er ved at uddanne mig til sundhedsplejerske, en uddannelse som normalt tager 18 måneder men som jeg indtil videre har været over 3 år om, da jeg hele tiden har været nødt til at holde pause pga sygdom.

I sommeren 2017 fik jeg konstateret brystkræft, jeg havde en 41 mm stor tumor i venstre bryst. Min kræft er 100% hormonfølsom og jeg havde ikke spredning, udover en lille bitte micrometastase i en lymfeknude.

Skriv et svar