Betaling

CPH Femme modtager betaling gennem Stripe. Du kan betale med med VISA, VISA Electron, Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt til leveringsadressen

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

CPH Femme bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering/fragt

CPH Femme leverer på alle hverdage, mellem 2-14 dage alt efter hvilket produkt der er bestilt. Ordre der er indgået inden kl. 12.00, afsendes samme dag.

Pakken leveres til en pakkeshop-udleveringsbutik. Kunden vil modtage en e-mail om at pakken er afsendt og en e-mail når den er leveret til pakkeshoppen i nærområdet af kunden.

Kunden hæfter for fragt så længe at købet er under 499,-. Er købs-beløbet over 499,-, betaler CPH Femme for fragt mellem CPH Femme og kunden, men ikke ved returnering.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

CPH Femme dækker ikke returneringsomkostninger.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

CPH Femme
Gyldenløvesgade 25
1600 København V

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, vil dette ske idet CPH Femme modtager returpakken.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop og butik.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager produktet.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på nadia@cphfemme.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet ikke kan få nogen refusion.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@chpfemme.com