Det siger kunderne

Fin oplevelse at handle hos CPH Femme. Nadia er meget hjælpsom og jeg er glad for de varer jeg har købt. Fungerer fint med levering via DAO.
Af Louise M.

Så er jeg kommet hjem, og jeg er så glad – tak for en virkelig god oplevelse og de fineste ting og nye bryster 🙂 Jeg fortyder helt at jeg ikke købte en mere af Becky’bherne, jeg må komme tilbage i næste uge….
Af Anja K.

… Jeg gik derfra en følelse af af jeg havde fundet mig selv igen. En indre ro havde bredt sig i min krop, som jeg ikke havde følt det sidste halve år. Nadia er professionel og samtidig hjertelig. Tak for i dag til Nadia. Af Kirsten P.

Få adgang til lidt ekstra. Som medlem af kundeklubben får du adgang til en lang række fordele.

Du bliver inviteret til events, temaaftener, du får særlige rabatter og tilbud og får ny relevant viden og information.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, får du 100 kr i rabat på køb af klippekort til akupunktur behandling. Du modtager din rabatkode i din velkomstmail.

CPH Femme udleverer, udlejer eller sælger aldrig kundens personlige oplysninger til tredjepart. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet via et link i nyhedsbrevet.


Følg livet hos Cph Femme

Følg Cph Femme på Facebook og Instagram omkring brystkræft, stomi og bandagist og følg med i livet omkring Cph Femme. Her vil du kunne følge indehaver Nadia og resten af Team Femme.

CPH FEMME BESTSELLERS

Tilbud

Seneste fra bloggen

Mød Cph Femme´s ambassadører for livet med brystkræft. Læs deres historier, tanker og oplevelser med sygdommen.