CPH Femme’s blog

CPH femme ønsker vi at dele vores erfaringer og viden til alle, der kunne have gavn af dette. Derfor har vi skabt KvindeLIV som er personlige fortællinger om, hvordan det er at være kvinde og møde sygdom på sin vej. Hver fortælling er unik og subjektiv og med et personligt ønske om at dele sine erfaringer.

Vi har derfor samlet et stærkt team af ambassadører indenfor brystkræft, stomi, underlivskræft samt lymfødem, som du kan læse om på siden AMBASSADØRER i fanen KvindeLIV.
Under hvert tema, brystkræft, stomi, underlivskræft og lyfødem, kan du vælge den fortælling, som passer til den periode af dit liv, DU står i eller du kan blot gå på opdagelse i kvindernes fortællinger, tanker og følelser.

Følg livet hos Cph Femme

Følg Cph Femme på Facebook og Instagram og følg med i livet omkring Cph Femme. Her vil du kunne følge indehaver Nadia og resten af Team Femme.

Tilmeld nyhedsbrev fra Cph Femme

Få seneste nyt direkte i din indbakke. Her vil du modtage viden om vores produkter, gode tilbud, nyt fra bloggen samt invitationer til events. Tilmeld dig herunder,

[contact-form-7 404 "Not Found"]