Kompression hos Cph Femme

Hos CPH Femme går vi højt op i, at du finder de produkter, som passer netop til din situation. Derfor har vi flere forskellige mærker på hylderne indenfor kompression til både kvinder, mænd og børn. Mærker som Jobst, Medi, Juzo, Jovi Pack, mobiderm mfl  er alle at finde i butikken hos CPH Femme eller på vores webshop.

Vi fører alt indenfor kompression, herunder støttestrømper og medicinsk kompression kl. 1, 2, 3 og 4. Desuden tilbyder vi lymfødembehandling ved Ingvild, en af Københavns dygtigste lymfødemfysioterapeuter. Ingvild er uddannet for 8 år siden og blev oplært på Rigshospitalet i at behandle borgere med let til svært lymfødem.

Ingvild har stor erfaring med bandagering og drænage. Hun afslutter alle behandlinger med Kineosio tape. Det betyder, at du kan tage hjem,  selvom du faktisk stadig er i aktiv behandling.

Vi er et team af fysioterapeuter, bandagister og sygeplejersker, der alle ønsker at forstå din aktuelle situation. Vores vision for CPH Femme er, at alle vores kunder skal ses, høres og medinddrages mhp at få den aller bedste behandling.

cph_femme_logo

LYMFØDEM FYSIOTERAPEUT INGVILD

Hej, Jeg hedder Ingvild og er lymfødem fysioterapeut

Mit navn er Ingvild. Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2013 og har siden 2014 været specialiseret i lymfødem og lymfødembehandling.

Mine specialer er:

  • Lymfødemdrænage
  • Arvævsbehandling
  • Bearbejdning af strålefibroser
  • Bandagering
  • Kinesiotapening
  • Vejledning i øvelser og levevis

I flere år har jeg arbejdet i Rigshospitalets lymfødemambulatorium. Jeg har derfor lang erfaring med ansøgning om bevilling, måltagning og tilpasning af kompression og hjælpemidler.

Jeg vil altid bestræbe mig på at møde dine individuelle behov for behandling og kompression, og lytter gerne til dine erfaringer. At du skal leve godt med dit lymfødem, er altid min højeste prioritet.

BOOK TID HOS INGVILD