Anette 56 år brystkræft ambassadør

Mød Anette – Brystkræft ambassadør

Jeg heder Anette er 56 år og arbejder som sundhedsplejerske på Nørrebro.Det er det bedste job i verden, og jeg holder utroligt meget af at gå på arbejde.

Jeg er gift med Bent, som jeg har kendt siden 1982, og vi har en søn, Kasper på 30 år og en datter, Kamilla på 27 år. Jeg elsker dem med hele mit hjerte.
Jeg har en stor familie som jeg er tæt knyttet til, og rigtig mange gode venner og kollegaer, så føler mig meget rig på netværk.

Jeg er meget aktiv og elsker at dyrke motion, gå ture, rejse, danse, feste, gå på festival (ROSKILDE) og i år er jeg også startet på vinterbadning med min bedste veninde. Det er sååå fantastisk. Vi er ikke medlem af nogen badeklub, men det klarer vi.

Jeg fik konstateret brystkræft i mit venstre bryst april 2012, så det er snart 6 år siden. Jeg har siden jeg var 30 år gået til årlige kontroller, da der er en ophobning af brystkræft i min familie. Min mormor er død af det i 1972, min mor fik fjernet et bryst i 1986 (hun lever stadig. 80 år og smuk og aktiv) og der er en del kusiner i familien der har haft det. Vi har ikke braga gen.

Skriv et svar